Skip to content
Round Table

AI in de Zorg

June 19, 2024
-

Technologie werkt voor jou, zodat jij er kunt zijn voor je cliënten

Tijdens deze ronde tafelsessie gaan wij graag met jou in gesprek over mogelijke toepassingen van AI in de zorg.

Kunstmatige intelligentie is toepasbaar in iedere sector. Zo ook in de zorg. Door bijvoorbeeld te werken met beeld- en stemherkenning, waardoor je niet meer handmatig een verslag hoeft uit te typen. Of door de analyse van cliëntgegevens, waarmee je met gemak een behandelplan kunt aanpassen. Je bent productiever en efficiënter, met als resultaat dat je meer tijd hebt voor de cliënten.

Doordat wij de afgelopen jaren meer dan 25 zorginstellingen hielpen met hun digitale transformatie, kennen wij de pijnpunten en uitdagingen. Met alle nieuwe technologische ontwikkelingen zien wij dan ook mooie kansen om in de zorgsector flinke stappen te zetten richting innovatie.

Details

  • Datum: woensdag 19 juni 2024
  • Tijd: 14u00 - 16u00 (optioneel lunch vanaf 13u)
  • Locatie: Xebia Hilversum, Laapersveld 27

Schrijf je direct in, het aantal plekken is beperkt.

Sprekers
Robbert Spijkstra - Software Engineer bij TWB

Begonnen op de servicedesk en sinds januari 2024 software engineer. Ik vind het mooi om mezelf te verdiepen in allerlei programmeertalen om zo dingen automatisch en foutloos te laten verlopen. Dit is ook precies wat ik binnen TWB doe. Het is de bedoeling dat ik zo veel mogelijk handwerk van medewerker weg neem, zodat je meer met de zorg bezig kunt zijn! Daarnaast stort ik me vooral op de instroom binnen ICT om bijvoorbeeld de rechten zo strak mogelijk te houden. Ook hou ik mij bezig met alle AI ontwikkelingen en bouw ik applicaties middels app script en -sheet.

Ruud Hagenaar - Manager ICT bij TWB

Sinds 2008 heb ik verschillende functies gehad binnen de afdeling ICT en ben nu een aantal jaar leidinggevende van het ICT team. Ik vind het belangrijk om met het team onze collega’s van de beste ICT middelen te voorzien en zo goed en klantvriendelijk mogelijk te ondersteunen in hun dagelijks werk.
Als manager ICT ben ik verantwoordelijk voor alles wat met software, hardware, netwerk en telefonie infrastructuur te maken heeft. Als leidinggevende stuur ik het ICT team aan en begeleid ik projecten. Vaak zijn dat implementaties van systemen, koppelingen en nieuwe hardware.